.

GOD JUL!
HOPPAS NI FÅR EN
FIN JULAFTON


en flygande tomte :)

Trodde aldrig....

....... att man kunde må så dåligt.
........att det kunde ta så mycket ork och energi
....... att folk kunde behandla varandra så illa.
........att människor kunde bli så förbannade å reta sig på allt som man gör eller väljer att göra.
........att ett litet problem (egentligen) kunde bli så stort..
....... att skulden skulle läggas över på enstaka personer.
....... att man skulle behöva välja sida.
.......att man inte skulle få bestämma själv hur man vill ha de.
Trodde aldrig att man skulle behöva låtsas.

Man ska vara glad för dem man har!
Var och en bestämmer själv hur man vill ha det!

Bilder från lussebaket.....

Här kommer lite bilder från lussebaket, tyvärr har jag bara på degen, kanske bäst de :) Var ju förresten snö den helgen. Så fint såå.

                           

Dessa bilderna e tagna med den gamla kameran. Eftersom vi nu då har 2 kameror så kan man ju ta den ena ena gången å den andra nästa hihi. Men lika bra bilder med både (nästan) den nya e ju såklart bättre...

Pyssel

I helgen var det pyssel på gång för min del. i fredags när Andreas var ledig passade jag på att baka lussekatter. Blev en hel drös. Får bara hoppas att dem blev goda. Var även på BVC å han växer som han ska. Fick även 2 vaccinationer, en i vart ben. Stackars liten. Första gick bra, då sa han inget men när det var dags för nummer 2 så ville han inte. Då blev det för mycket. Men han hade ju inte så mycket att säga till om tyvärr. Han fick iaf lite Alvedon innan han skulle lägga sig på kvällen så han kunde sova lite bättre. Men han var inte riktigt sig själv på hela dan. Men det är ju inte så konstigt.
På lördagen blev det till att koka knäck. Skulle gjort det me på fredagen men jag jittade inte. Vi hade även besök av både mamma å pappa som kom å fikade och strax efter att dem hade kört så kom kusin Alfons med föräldrar. Alfons tyckte om dammsugaren så han e välkommen hit när jag ska städa så kan han hjälpa mig :)
Söndagen blev det en snabb runda in till Kristianstad så nu är jag klar med alla julklappar. Skönt!! Efter staden blev det bara en skön söndag hemma.

Tjejsnack.

Idag har jag å Moltas varit å hälsat på Elaine å Albin. Vi fikade å snackade en massa om allt möjligt. Alltid lika roligt att träffas, tyvärr bli det inte så ofta så därför e de extra kul när vi väl ses. Albin verkade tycka att Moltas var rolig. Så fort han tappade sin napp eller leksak på golvet så sprang Albin fram för att plocka upp den å ge den till honom. Han fick rätt mycket att göra ett tag :) Moltas blev sömnig så då fick vi låna Albins säng att sova i å de gick ju alldeles utmärkt, e man bara tillräckligt trött så kan man ju somna var som. Passade på att gå husesyn under tiden han sov eftersom de var ett tag sen jag var hos dem sist. Alltid lika fint å alltid nåt nytt inhandlat. Måste me skaffa en sån till kaminen. Efter tuppluren var det dags för mat å de var inte de lättaste, försökte med gröt men de gick inte alls idag precis som det inte gick med maten innan idag så de fick bli det vanliga. Ett säkert kort. Tyvärr har han ju då aldrig tid att vänta på att det ska svalna. Men som sagt, den som väntar på något gott......

Sen måste jag ju bara bli lite smått irriterad på alla tidningar. Om man nu följt Bonde söker fru från avsnitt ett så vill man väl inte veta innan vem dem kommer att välja.?? Då har man ju tittat i onödan å har man väl följt detta varje onsdag e de då för mkt begärt att man kan få ha lite spänning kvar till sista valet. Det står ju inte exakt vem dem ska välja men man kan ju faktiskt läsa mellan raderna..... Blir så trött.....

Å förresten....

Mamma glömde ju berätta att jag kan sitta själv nu. Kom på hur man gjorde i förra veckan. Visst sitter jag fint hihi.

        

Göteborg

Var i Göteborg nu i helgen. Var där med mamma å pappa då vi var medbjudna eftersom mamma fyllde år på söndagen. Vi körde tidigt i fredags morse å resan dit gick bra, Moltas gnällde bara lite grann men mestadels var han nöjd. Jobbigt att sitta stilla så länge men det gick ändå rätt så bra. Väl i Göteborg körde vi mot Hannas, gick hyfsat bra. tur att vi hade GPS. Men vi kom iaf fram till slut :) Där stannade vi ca 2 timmar. Moltas åt och vi fick också mat. Jättegott var det. Tackar så mycket! Var kul att träffas igen, dem var ju hemma hos oss å hälsade på sist när dem var nere i skåne så nu passade vi på att hälsa på dem när vi ändå skulle till Göteborg. Peo jobbade så han var inte hemma, får träffa honom nästa gång. Algot tyckte Moltas var rolig å klappade honom så fint så, såg så gulligt ut. Tog såklart även lite bilder, tyvärr blev de inga på Algot. När jag väl kom på att jag skulle ta kort så sov han så gott, jag e inte så snabb hehe. Hur som helst så var det jätteskoj att träffas igen.

Därefter bar det av till Hotellet. Skönt att äntligen va framme. Mamma å pappa hade redan anlänt så dem kom in på vårt rum för att leka lite med Moltas. På kvällen åt vi nere på restaurangen och tittade på allt folk. Var väldigt mycket folk där då det var en massa företag som hade julbord. Så det var musik å allt. Trevligt. Kan ju säg att det var inte så många som var nyktra direkt. :) Blev en sen kväll, jag å Moltas gick å la oss vid halv tolv medans dem andra satt uppe längre.

På lördagen efter frukost åkte vi in till Avenyn. Så nu har vi åkt både buss å spårvagn i Göteborg :) å de gick bra. Men jisses beställa biljett via sms, de va ngt nytt. Inget som finns här hemma direkt. Men de e säkert smidigt. Gick på stan hela dan så det blev en lång dag. Men Moltas klagade inte, han hade lite svårt att koncentrera sig när han skulle äta bara, var ju så många att titta på. Förveden e han den lille mannen :) mamma upp i dagen tror jag..... Gick iaf å kollade lite i affärer men blev bara en kofta på Gina Tricot. När det började bli mörkt gick vi till Liseberg å började med att äta middag, hade inte ätit på hela dan så det satt fint med lite mat. Sen gick vi runt å tittade på allt inne på Liseberg. Synd att det inte var snö men de var fint ändå. Men man måste iaf gå där när de e mörkt å alla ljus lyser upp. Annars e de inte lika fint. Efter Liseberg åkte vi tillbaka till hotellet å satt uppe å snackade lite. Blev inte lika sent som i fredags iaf.

Söndag blev det frukost å därefter körde vi hem. Moltas orkade åka hela vägen denna gång med. Duktig e han. Så det var en trevlig helg å fint hotell. Tack för denna helgen!

                                                 


                              


RSS 2.0