Blandat

Hej så var de då ett tag sen sist IGEN.... Eftersom jag e så dålig på att skriva vad som händer, eller ja rent ut sagt kass :) så lägger jag upp lite bilder. Så detta inlägg består av många bilder med bildtext istället för löpande text. Hoppas att detta går lika bra.

Förresten för er som läste förra inlägget så tystnade han direkt igår när han fått på sig overallen. En knall! Han somnade i vagnen men så fort han vaknade igen så var han fortfarande kinkig. Blev lite bättre på kvällen som tur va. Idag har han iaf varit på gott humör, samma gamla goa, glada Moltas.

                
Lille Motas började bli väldigt långhårig och började reta sig lite smått på den långa luggen. Så det blev till att gå till frissan. Å detta gick jättebra. Han var hur snäll som helst sa inte ett knyst å satt stilla i mitt knä hela tiden. Var ju såklart tvungen att kolla sig runt lite samt att hålla koll på var frissan gick men i övrigt satt han stilla. Man kan ju inte begära för mycket hihi. Så nu är min lilla guldklimp klippt för första gången vid 8 månaders ålder. Visst blev han snygg :)

                                                                       
Vi har även varit på kalas för någon vecka sedan med alla kusiner på plats. Inte det lättaste att få alla med på kort men det blev några kort iaf. Så här är järngänget- Alfons, Moltas och Felix.

            Första gången Moltas gungar. De tyckte han var skoj. Ser precis allt när han sitter där och förveden som han är så passar den honom perfekt :) positivt för oss me. När han sitter där så vet man var man har honom. Andreas släppte honom även på gräset å han var snabb med att krypa iväg. Var ju lite ny miljö och underlag som han inte är van vid. tyvärr blev inte jag så glad när jag tittade på overallen efteråt. Riktigt skitig var den men som tur e så finns de ju tvättmaskin. Sen får  man ju va beredd på smuts när man har småbarn och pojkar framförallt. Inbillar jag mig iaf.

              I förra veckan tyckte Andreas det var dags att skaffa skor till lille Moltas. Han vill mer å mer börja stå på benen å sakta men säkert ta steg framåt. Eftersom moster sagt att hon skulle köpa Moltas första skor och stod vid sitt ord så åkte hon och Andreas in till staden och köpte dessa fina skorna. Så dem använder han flitigt nu. Vi tackar så mycket! :) Pappsen köpte även han kläder till Moltas. Han valde helt själv. Visst va dem fräcka.

                           


                   Var även i förra veckan och köpte kläder till Moltas då han snart vuxit ur stl 74 och vi hade absolut inget i stl 80 till honom så jag körde till Osby och handlade. Orkade inte köra till staden. Så dessa snygga kläderna blev de. Tröjan på första bilden kostade 20 kr. Billigt! Kan alltid ha den nångång. Sen blev det även 2 st pyjamasar och överdragsbyxor att ha ute när han åker cykel mm. Å sen blev de lite annat smått å gott.

             Han har även fått 1 body och ett par jeans av sin mormor. Sen har mormor även varit upp på vinden......... Hon hade en hel kass med massa kläder som jag å Jonna haft när vi var små eller ja framförallt Jonna (tur e kanske de). Valde iaf att ta dessa 2 galonbyxorna, han kan ju alltid ha dem hemma i sandlådan eller nåt. Dem blå e typ 25 år å dem bruna 20 haha. Men hemma kan man ju ha vad som helst. Hihi.

Har nu blivit ett väldigt långt inlägg med många bilder, Hoppas ni orkar läsa/titta på allt. Ska bara avsluta med någon bild till :)

                 Han har också kommit på att han kan resa sig mot både ytterdörren och badkaret. Ytterdörren är ju kanon då han ser ut å i badkaret kan han ju putta ner allt som står på kanten. Det är ju verkligen jätteskoj. Toalettborsten är också något han fattat tycke för. Men såklart den får han inte ha för den är ju äcklig. Ska inte pilla på en använd toaborste usch. Hittade en ny i skåpet så numera har han en oanvänd toaborste bland sina leksaker... Vad gör man inte för sina barn :)

  

RSS 2.0