Mån-tors

Nu har mina 3 dagar hemma med Moltas gått och det är dags för jobb imorrn igen. Känns som jag precis var där. Inte klokt vad dagarna går snabbt. Har mest tagit de lugnt dessa dagar. Förutom igår då det alltid är massor. Först babysång på förmiddagen och sen babaysim på eftermiddagen så tisdagarna går alltid jättefort. Var första gången med badandet efter uppehållet. Är nu inne på andra omgången så det är kul att komma igång igen. Han tycker det är jättekul så då måste man ju gå denna omgången med. Har inget annat att göra ändå så.

Även om vi tagit de lugnt så har i alla fall jag haft att göra. För han hittar på nya hyss hela tiden. Han ska gräva ut all jord från blommorna och gärna smaka på det också, han försöker att resa sig upp så då får man ha en extra koll så han inte slår i huvudet. Svårt att undvika alla gånger tyvärr. Sen ska han ju riva ut alla tidningar som är i papperskorgen och gärna få tag i brännet till kaminen. Undrar om han lär bli en riktig Emil när han blir äldre......Slå på tangentbordet är också väldigt kul. Så imorrn får jag en paus och pappa får testa sitt tålamod imorrn hihi. 

 

Förresten så var mitt tålamod verkligen slut igår kväll när jag skulle gå å lägga mig. En övertrött unge som vägrade att försöka sova trots att han verkligen var jättetrött. Långt om länge, efter mycket bråk så somnade han. Äntligen! Men jag var trött som bara den. Jag som hade hoppats på att få gå å lägga mig i tid inför jobb. Men tji fick jag... 

Eftersom jag var tvungen att duscha så sent igår så stod ju såklart håret åt alla håll imorse. Orkade inte ta fram plattången så de fick bli till att blöta de ist. Gick lika bra de. Hade kanske inte en jättebra hårdag men det fick gå ändå. Var kul på jobbet idag, fick äntligen vara på lite nya saker som jag ska lära mig nämligen hur man tar bilder på käken, tänderna och bihålorna. Sådana bilder som tandläkare och käkkirurger vill ha. Så de ska bli kul speciellt eftersom det är speciella bilder som inga andra kan och jag är särskilt utvald. Skoj! Är knepigt men får jag bara va där så hoppas jag att de ska funka. Så nu har jag tagit med en bok hem som jag ska läsa lite i. Förhoppningsvis så blir jag lite klokare....

Ha de gott!

Inte igår....

Jaha så var de då riktigt länge sedan det uppdaterades här. Blir aldrig färdig...... Här händer iaf nya saker hela tiden. Lille Gossen har börjat försöka resa sig upp nu, han tar tag i oss, soffan ja allt i hans höjd och försöker sedan att resa sig upp. Kommer upp på knä å sen har han inte kommit längre. Men tyvärr har han inte förstått att det gör ont om man släpper taget å kastar sig bakåt. AJ AJ! För övrigt kan han krypa på "rätt" sätt nu. Innan slängde han sig mer framåt men nu när han väl kommit på den rätta tekniken så går det undan. Å ja sen kämpar vi på med att försöka få honom till att sova hela natten. Men nej han totalvägrar. Börjar bli smått tosig att han varken kan sova hela natten eller sova i sin egna säng heller för den delen. Förhoppningsvis kan han sova själv å hela natten igenom snart. Hoppas hoppas.

Mer som hänt är att jag börjat jobba. Jobbar torsdagar och fredagar varje vecka. Å ska göra så fram tills i Juni sen går jag hem igen å ska va hemma hela sommaren å början på hösten. Blir ju inskolning på dagis och sånt då. Går än så länge rätt bra, har totalt jobbat 4 dagar. Man saknar ju Moltas såklart men nu får han 2 hela dagar hemma me pappsen. För egen del så är det kul att träffa sina jobbarkompisar igen å sen är det ju inte fel att komma hem till dukat bord. Skönt att slippa laga maten när man jobbat.

Sen har Moltas blivit förkyld igen, inte alls kul. Känns som alla man träffar nu är sjuka eller förkylda. Men det är ju sådan årstid nu. Så länge det inte blir mer än förkylning så går det ju an. Har även en liten misstanke om att det inte bara var förkylning i början utan även allergi. Andreas och Moltas var nämligen uppe hos Andreas mormor nu när de var hemma själva å då skulle han dra katten i svansen å var rätt röd i ögonen å snorig efter det. Kan inte veta säkert men man känner ju igen symtomen.



 Tror jag ska plocka ut alla pappas tröjor å lägga dem på golvet :)

RSS 2.0