Bilder från dopet

Nu så hoppas jag att bliderna går att titta på. :)

                                                                   




Dop

I söndes var det dop för Moltas i Glimåkra Kyrka. Detta gick mycket bra, han var så snäll och tittade stort hela tiden. Verkade gilla kyrkmusiken hehe. Trodde han skulle sova under dopet men icke, han var vaken hela tiden. Slumrade bara i kyrkbänken efteråt i ca 10 min, sen slog han upp ögonen igen. Var mycket fok i kyrkan så jag var glad att jag slapp läsa något. Det var förutom Moltas ett barn till som döptes samtidigt och dem ville inte heller läsa så det fick prästen göra själv. Själva dopet gick väldigt snabbt men sen var resten drygt. Var tacksägelsegudtjänst så det hela tog typ 1 timme och 20 min och kyrkbänkarna är inte gjorda för att sitta så länge på. I alla fall så får jag jätteont i ryggen. Efter kyrkan bar det iväg hemåt för mat å tårta. 25 personer plus två små barn. Blev faktiskt inte så trångt så det gick bra. Så hela dagen var trevlig och Moltas fick många fina saker. Men jag blir så jä-la förbannad på person/er, den, dem, det som enligt mig förstörde min lilla bebis stora dag. Som tur e så är han för liten för att förstå något av det men jag kommer aldrig, och då menar jag Aldrig att glömma det. Idiot eller Idioter rent ut sagt. Hoppas att hon, han, den, det eller dem mår bra.
Hur som helst så blev allt annat jättebra och han var jättesöt i sin blåa klänning. För övrigt så heter han nu Per Moltas Hjalmarsson.

Thumbnail         Thumbnail            Thumbnail        Thumbnail


3 månaders spruta

I fredags var det dags för första vaccinationen. Den var inte alls rolig, han blev så lessen. Själva sticket brydde han sig inte om utan det var sen när hon väl sprutade in vätskan, då blev han jättelessen. Som tur e så glömmer dem ju snabbt dem små liven. Men jag tyckte inte heller de va roligt, tyckte såå synd om honom. Inte roligt med sprutor men det behövs ju ibland. Själv har jag inget emot dem längre, är först nu i vuxen ålder som jag inte bryr mig så mycket även om jag inte tycker det är roligt. För övrigt så var allt annat bra. Växer så det knakar, men han följer kurvan å det är väl tur. Han är iaf väldigt lång, hela 63 cm va han nu. Han har varit väldigt torr nu på ena kinden en tid så då fick vi tips om vilken salva vi skulle använda. Så iväg till apoteket efter å börja smörja in morron å kväll. Så nu är det så fint, försvinner sakta men säkert. Var nog ngt form av eksem eller något. Skönt att de e väck nu iaf.
Efter besöket på BVC körde vi till Malmö på mässa. De var trevligt å inte så mycket folk heller. Skönt. Moltas var jätteduktig. Han åt när vi kom dit å sen sov han nästan hela tiden i bärselen. Så han såg inte såg mycket av sakerna hihi. Annars har det bara varit en lugn helg.


RSS 2.0