Göteborg

Var i Göteborg nu i helgen. Var där med mamma å pappa då vi var medbjudna eftersom mamma fyllde år på söndagen. Vi körde tidigt i fredags morse å resan dit gick bra, Moltas gnällde bara lite grann men mestadels var han nöjd. Jobbigt att sitta stilla så länge men det gick ändå rätt så bra. Väl i Göteborg körde vi mot Hannas, gick hyfsat bra. tur att vi hade GPS. Men vi kom iaf fram till slut :) Där stannade vi ca 2 timmar. Moltas åt och vi fick också mat. Jättegott var det. Tackar så mycket! Var kul att träffas igen, dem var ju hemma hos oss å hälsade på sist när dem var nere i skåne så nu passade vi på att hälsa på dem när vi ändå skulle till Göteborg. Peo jobbade så han var inte hemma, får träffa honom nästa gång. Algot tyckte Moltas var rolig å klappade honom så fint så, såg så gulligt ut. Tog såklart även lite bilder, tyvärr blev de inga på Algot. När jag väl kom på att jag skulle ta kort så sov han så gott, jag e inte så snabb hehe. Hur som helst så var det jätteskoj att träffas igen.

Därefter bar det av till Hotellet. Skönt att äntligen va framme. Mamma å pappa hade redan anlänt så dem kom in på vårt rum för att leka lite med Moltas. På kvällen åt vi nere på restaurangen och tittade på allt folk. Var väldigt mycket folk där då det var en massa företag som hade julbord. Så det var musik å allt. Trevligt. Kan ju säg att det var inte så många som var nyktra direkt. :) Blev en sen kväll, jag å Moltas gick å la oss vid halv tolv medans dem andra satt uppe längre.

På lördagen efter frukost åkte vi in till Avenyn. Så nu har vi åkt både buss å spårvagn i Göteborg :) å de gick bra. Men jisses beställa biljett via sms, de va ngt nytt. Inget som finns här hemma direkt. Men de e säkert smidigt. Gick på stan hela dan så det blev en lång dag. Men Moltas klagade inte, han hade lite svårt att koncentrera sig när han skulle äta bara, var ju så många att titta på. Förveden e han den lille mannen :) mamma upp i dagen tror jag..... Gick iaf å kollade lite i affärer men blev bara en kofta på Gina Tricot. När det började bli mörkt gick vi till Liseberg å började med att äta middag, hade inte ätit på hela dan så det satt fint med lite mat. Sen gick vi runt å tittade på allt inne på Liseberg. Synd att det inte var snö men de var fint ändå. Men man måste iaf gå där när de e mörkt å alla ljus lyser upp. Annars e de inte lika fint. Efter Liseberg åkte vi tillbaka till hotellet å satt uppe å snackade lite. Blev inte lika sent som i fredags iaf.

Söndag blev det frukost å därefter körde vi hem. Moltas orkade åka hela vägen denna gång med. Duktig e han. Så det var en trevlig helg å fint hotell. Tack för denna helgen!

                                                 


                              


Kommentarer
Postat av: Ida

Verkar som ni hade en bra helg i Göteborg. Visst är det fint på Liseberg med allt julpynt!? :O) jag har bara varit där en gång och tittat på julen, tyckte det var jättemysigt. Kul att ni hann träffa syrran också :O) Får se om jag kan lyckas träffa er när jag kommer hem. Skulle va skoj! Vad söt han är lillkillen! Kram på dig!

2008-12-09 @ 14:44:06
URL: http://madrida.blogg.se/
Postat av: Hanna

Ni verkar ha haft en riktigt trevlig helg, speciellt fredag middag hos din kompis ;) haha.. nej men det var verkligen kul att ni ville komma o hälsa på oss. Hoppas det inte var alltför trångt på julmarknaden. Vi såg den grymma kön till Lisebergs huvudingång på kvällen när vi var o handlade..puh!!

2008-12-09 @ 17:05:58
URL: http://kompez.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0