Sammanfattning

Ja det har verkligen varit länge sen det hände ngt här... Har inte alls varit på blogghumör, men ska bli ändring på de nu :) Kommer en liten sammanfattning för det har ju hänt en del.
Två helger sedan: Då var det härligt höstväder så då gick vi till Sibbhult å hälsade på mamma å pappa. Blev grillad korv, gott. Är något speciellt med grillat på hösten. Moltas tyckte de va lite soligt men bättre än att bara ligga nerbäddad i vagnen. Två veckor sen: Vi har fått reda på att det ska varslas på HAKI, 19 pers på golvet ska bort. Inte alls kul men vi hoppas hoppas att Andreas inte får gå. Inte så kul men det får ju lösa sig om så blir fallet men man kan ju inte gå runt å tänka på de hela tiden utan man får ju hoppa på det bästa. Moltas är en glad liten krabat som vänder sig hela tiden har dock inte kommit på riktigt hur man snurrar tillbaka trots att han kan. Kan lägga han på rygg i gymmet å sen protesterar han för då har han vänt sig till mage, men kommer inte på hur han ska komma tillbaks till ryggen. Han blir så arg :) Mera som hänt e att han snart kan sitta själv. Förra veckan: var vi på vårdcentralen å fick veta lite om barnmat. Var en tjej från hushållssällskapet som pratade och gjorde två olika. En med palsternacka å kyckling och den andra med morot. Börjar närma sig för oss att börja med det. Eftersom han nästa bara ätit ersättning så kan vi börja redan vid 4-5 mån. Får väl se om man e duktig å gör något själv eller de blir att man bara köper. Han har inte varit så glad denna veckan då han har kliat sig i ansiktet å huvudet och har torra/röda fläckar över hela kroppen. Vet inte riktigt vad det är han inte tål, kanske e tvätt och sköljmedel, så får byta å se om det fungerar. Som tur e så har vi haft Hydrokortisonsalva hemma. Smörjer man med det så försvinner de men slutar man så kommer det tillbaka. Som tur e ska vi till BVC nu på onsdag så vi får se vad hon säger. Är ju inte så bra att smörja med den salvan hela tiden. Kan iaf konstatera att han nog fått mina "allergigener"  Helgen: Nu i helgen var vi hos andreas föräldrar å firade farsdag (har annat nu 2 helger framåt) och igår var vi hos mina föräldrar. Har blivit något av en tradition, blir alltid att vi kör dit där på söndagar :) Moltas har förresten också fått en lampa då han vaknat flera gånger å varit rent förtvivlad. Vet inte om han inte tycker om mörker eller om han bara inte vill ligga själv för har man lagt honom hos oss så har han somnat på studs igen. Lampan fyller iaf en bra funktion då han ligger å tittar på den hela tiden. Något nytt :)
              

Kommentarer
Postat av: Vickan

Oj vad han har växt sedan de senaste bilderna du har lagt upp :-) Hur gammal är han nu? Det är så roligt när man ska börja ge dem lite mat. Det blev aldrig riktigt smakportioner för oss för Wanda hon ville ha mer och mer och mer :-)Vad duktig han är som sitter själv redan. Ja utvecklingen är så olika för våra barn och det är nästan det bästa, tänk om alla skulle göra exakt lika. Verkligen tråkigt med allergin. Ser fram emot fler inlägg jag får med bloggstopp ibland. Det är bara Hanna som alltid är lika duktig och flitig. Kram på er

2008-11-03 @ 20:07:12
URL: http://danielberntsson.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0