Oärliga människor

Var å bowlade förra helgen vilket var jätteskoj, tyvärr så hittade vi inte vår kamera efteråt. Upptäckte det inte förrän på måndagen å bowlingen var på lördagen. Trodde helt klart att den låg i skötväskan eller i vagnen. Men har vänt ut å in på allting å hittar den inte. De som e jobbigt e att vi tittade i bowlinghallen innan vi gick å då låg den inte där men den kan ju inte bara ha gått upp i rök? Så den blev nog kvarglömd ändå :( Har ringt dit 2 ggr denna veckan å dem har inte hittat den, så förmodligen har någon snott den... Blir så arg, om man hittar en kamera som man vet inte är ens egen kan man inte bara lämna in den då?? Skiter visserligen i kameran den var säkert minst 5 år gammal men den var bra, men framförallt e de ju bilderna som man vill ha. Dem bilderna man har tagit får man ju aldrig tillbaka igen. Så hela veckan har typ gått åt till att försöka leta på alla möjliga ställen efter denna förbannade kamera men den finns inte så nu har någon idiot rent ut sagt snott den! Hoppas att dem blev nöjda med kameran, väldigt synd att dem inte hade råd att köpa en egen! Sen fick dem ju kort på helt främmande människor på köpet me (lite otäckt) men dem vet kanske inte hur man tar kort heller.... Ska iaf hålla koll på blocket ifall den dyker upp.
Nu blir det iaf till att hitta en ny bra kamera som inte e alltför dyr, för kamera måste man ha, framförallt när man har en liten en hemma som e så rolig att ta kort på :)  

Kommentarer
Postat av: Hanna

det är för tjååålet när folk inte kan hålla sig till sina egna grejor!



men klart du får mina bilder som du frågade efter på msn.. vi har inte varit online samtidigt någon gång än bara =) hihi.. så fort jag ser dig online så ska jag skicka! kram

2008-11-24 @ 17:33:56
URL: http://kompez.blogg.se/
Postat av: Angelina

Hahaha, Dä va ju bara Andreas som börjar bli gammal å senil :))))

2008-12-07 @ 18:27:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0