Långväga besök samt besök hos doktorn.

I onsdags kom Hanna å Algot på besök till oss i Glimmen. Var verkligen jättelänge sedan jag träffade Hanna sist. Måste ha varit på gymnasiet. Typ balen eller ngt var nog sista gången. E så synd att man tappar kontakten med sina gamla kompisar speciellt vi som umgåtts sen dagis typ. Tror inte att vi gick på samma avd va? annars har vi nog gått i samma klass fram till högstadiet. Så vi har följts åt rätt länge. Först efter gymnasiet som hon började plugga i Göteborg å jag i Växjö. Därav inte så konstigt att man tappar kontakten. Men sen fick vi båda barn och tog upp kontakten igen. Har pratat över datan, och så nu när hon å Algot skulle ner till Skåne så passade vi på. En riktig liten gullunge den där Algot. Gillar ost gör han me fast tomat var inte så gott hihi. Hur som helst var det jätteskoj att äntligen träffas igen å prata gamla minnen. Det får vi göra om så vi kommer och hälsar på er när vi ska till Göteborg. :) måste ju se hur dem bor me.

På eftermiddagen bar det av till BVC. Doktorn skulle titta på Moltas alla torrfläckar. Vi fick en starkare salva till kroppen men skulle fortsätta med samma salva som innan till ansiktet. Så nu hoppas vi att det försvinner så han slipper klia sig överallt. Håll tummarna!


Kommentarer
Postat av: Hanna

det var jättetrevligt att få komma och hälsa på er efter så lång tid. Han är så söt, lille Moltas! hihi.. o tack för fikan säger både jag och Algot :D jättekul om ni kommer på besök när ni är i Götet.



hoppas Moltas torrfläckar är bättre nu! kram

2008-11-16 @ 18:39:57
URL: http://kompez.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0